• Размер на шрифта:

Кликнете, за да я увеличите.

Τιμή:

МОЖЕТЕ ДА СИ ПОРЪЧАТЕ САМО МАХАЛОТО БЕЗ КНИГА НА ЦЕНА - 15.00 ЛЕВА.

Махало от инкрустиран светло зелен пренит - камъкът на ясното виждане и спокойствието
Пренитът е универсален полускъпоценен камък. Може да се използва от хора от всички зодии, независимо от своята дата и година на раждане. Влияе благотворно на сърдечната чакра и олицетворява спокойствието, мира и равновесието в живота. Съвременните окултисти и предсказатели го използват за медитация, осъществяват пътувания в предишни свои животи и дори предсказват бъдещето с негова помощ.

В Европа се приема, че пренитът има особено въздействие върху жените. Препоръчва им се да носят изделия от пренит, за да бъдат още по-привлекателни за другия пол, а също и да намерят своето място в живота и станат по-уверени в себе си.

Ясновидците смятат пренита за "камък на предсказанията". Според тях той усилва виденията и спомените. Литотерапевтите смятат, че светлозеленият цвят на камъка и усещането при неговото докосване могат да се използват за намаляване на стреса.

На Изток използват пренита за стимулиране на третата чакра по време на медитация, като по този начин смятат, че е възможно достигане на по-високи нива на осведоменост.

Някои магьосници, го използват за връзка с духовете на починали хора, както и за предсказване чрез сънищата. Пренита е известен още и като камъка на пророчествата. Ясновидци твърдят, че чрез този кристал, може да се прави пътуване в миналите животи, както и да се предвижда бъдещето.
Лечебни свойства:
Пренита активизира жизнените сили на организма, стимулира имунната система, полезен е за лечение на подагра и анемия. Премахва натрупаните токсини и регенерира тялото.
Поставен за няколко часа в областта на бъбреците помага при бъбречна недостатъчност и други заболявания на този орган.
Чакри: сърдечна и слънчев сплит
Енергия: Ин

Китайската монета Yuanbao е символ на Изобилие и Богатство. Използва се предимно за привличане и стимулиране на късмета в личния живот и бизнеса.

Много древен символ, използван от десетки поколения. Монетите имитират старинната китайска валута, която е наситена със символика. Кръглата форма символизира небето и Вселената, квадратната дупка в средата е Земята. Ако искате да активирате собствения си финансов късмет носете амулета поне един месец, без да го сваляте. Така той ще бъде винаги със вас и ще имате пряк физически контакт с техните енергии.

Китайските майстори твърдят, че носейки амулета с монети, финансовия успех ще ви споходи много скоро. Все пак бъдете търпеливи – за да се променят позитивно енергиите, е необходим минимум един лунен месец от 28 дни.

РАДИЕСТЕЗИЧНОТО МАХАЛО Е В К-Т С КНИГАТА МАХАЛОТО - ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО - ТРЕТО РАЗШИРЕНО ИЗДАНИЕ!

"Купи с Paypal"

Купи с Paypal

Купи с наложен платеж

Επιτρέπονται χαρακτήρες: ( ) * - + , κενό
Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα.
(*) Υποχρεωτικά πεδία!